Frågor och Svar

Inga alls, jag anpassar kurstillfällena till den kunskapsnivå som finns och de som kommer, vi talas alltid vid så vi hittar rätt nivå på allt.
Ni kan ta med det Ni har, annars har jag en del som kan lånas ut om det behövs, eller så passar vi på att testa olika spön och linor.
Ja, det går enligt överenskommelse, jag har en rad olika spön och utrustning efter behov och önskemål.
Tyskar, Danskar, Svenskar och någon Norrman.
Svenska , Engelska, Danska flytande, lite Tyska 
Skånekusten, Danmark och Bornholm 
20140502183749 (4) (1)

2015-03-09 17.09.46

Kalender

Här i kalendern kan du se en del kommande resor, event, kurser eller guidningar som är planerade och som jag genomför löpande.

Är Ni intresserade av en föreläsning i Er fiskeförening eller klubb kring kustfiske med fluga  så kan Ni kontakta mig  via min kontaktsida.

Flugfiskarnas dag sker alltid den sista söndagen i mars varje år och är helt kostnadsfritt, en trevlig dag för oss flugfiskare, som vanligtvis genomförs vid Hammars backar Ystad.

Resor till Bornholm, Mön, Fyn mm sker enligt fasta datum som avtalas långt i förväg, när väl dagen närmar sig så beslutas resmålet beroende på väder och vind.

Är du intresserad av att följa med kan du alltid göra en intresse anmälan, vill du veta mer är det bara att höra av sig.

Kurser och guidningar kan bokas enligt överenskommelse, om Ni har egna datum och dagar som gäller,ta då kontakt med mig först innan Ni bokar.

Detaljer och villkor kan du läsa i min shop under ”Flugfiskeresa till DK” ,”Kurser ” eller ”Kustguide”

Betalning sker via min shop under ”Flugfiskeresa till DK” ,”Kurser ” eller ”Kustguide” Klicka här!

Har du frågor kan du kontakta mig via min kontaktsida.

Tight Lines
Christopher

[eventCalendar]