Semesterfiske efter Havsöring

För min egen del, så har det blivit ett fåtal korta turer på kusten, många turer har mer använts till att trampa igenom nya platser, då det inte alltid varit de bästa förutsättningar i blåsväder, högt vatten eller slammigt vatten.

Trots en del tröga turer, så har det nästa alltid hoppat havsöring på de platser jag varit på, dragningar samt några mindre krokade havsöringar.

Högt vatten har också varit en faktor som tyvärr också dragit mer sig skitigt vatten, men nu när vi kommer in i Augusti , så kommer det snabbt bli  bättre när förhoppningsvis vind och åska lugnar ner sig lite.

En stor del av min tid nu går till att testa mina koncept samt fixa med olika beställningar, allt från guidningar till olika prylar.

Det här med att testa har givit mig nya insikter och idéer jag jobbar på, roligt nog, så blir det bara mer spännande med mitt fiske, då jag nu anser mig knäckt koden tillräckligt mycket för att fisket skall bli än bättre för mig framöver.

Silver med svart rygg är fenomenalt effektiv färgkombination, kanske för att jag nu kan få fram färgerna så att det både håller och har rätt egen skapar i vattnet.

Självklart finns det andra färger som är bra, och det är dessa andra färger jag nu  håller på att testa för fullt.

För den skull skall det inte glöms att fiskas med två flugor på tafsen, även om jag nu helt gått över till att fiska med mitt Nibor concept i olika varianter.

Det är nu så att jag faktiskt inte längre har referensflugor med mig , utan jag fiskar helt med Nibor One sting flugor, då jag nu litar på dem till 100 %.

Jag förväntar mig inte att alla flugfiskare skall hålla med mig eller gå in i en argumentation kring vad som är rätt att kalla fluga eller ej, jag tror att resultaten, så här långt talar för sig själv.

Mitt fiske har aldrig varit bättre eller roligare än vad det är nu, intressant nog har också allt testande gjort att jag utvecklat mina idéer i helt nya riktningar samt fått en otrolig insikt i varför saker fungerar eller ej.

Där finns mer att visa och berätta men det får jag komma tillbaka till under hösten, då jag nu skall lägga lite tid på spännande platser som säkert kommer bidra till intressanta resultat.

Nya platser, ny teknik i kombination till nya flugor i nya varianter, det blir inte mer spännande än så, hoppas snart att få dela meed mig av lite mer, men det är en senare historia.

Hälsningar
Christopher