Ny hemsida/blog/webshop på gång.

Sen en tid tillbaka så håller jag på via Måns på IT-Webb med att fixa min nya hemsida som enkelt uttryckt kommer ha alla mina olika medier samlat på ett proffsigt vis i ett gränssnitt.

Poängen är att få en mer levande hemsida då även bloggen blir en del av hemsidan på ett sådant vis att det blir lättläst , underhållande , samtidigt som det finns en enkel översikt av allt jag erbjuder på ett trivsamt sätt.

Jag kommer även ha min hemsida och blogg på engelska då jag kan se att jag har mycket trafik ifrån utlandet som tyvärr inte hänger kvar då allt är på svenska.

Har Nu även skaffat mig ett proffsigt editprogram ,så jag kan göra bättre filmer som innehåller mer av kustfisket och inte bara det sk hugget, utan djupar mer kring hur och var man skall fiska på ett trevligt vis.

Känns skönt att vara rustad för allt jag vill göra med mitt flugfiske, att det finns en drönare med som ide lite framöver kommer säkert bidra med en del häftiga bilder, då jag har en del platser som brukar ge fisk inom 5 min om man träffar rätt, vem vet, kanske får jag ihop den filmscen jag hoppas på.

Hur som helt så skall det bli trevligt framöver, då jag nu hoppas på att få utveckla min hobby till något mer som kanske kan bidra till att berika både min och andras vardagar.

Tight lines Christopher