Flugfiske på kusten 2014.

Ögonblicksbild 1 (2013-09-27 00-19)

Nu närmar sig fiskepremiären 2014 med stormsteg, så nära men åh så långt borta ändå.Rätt roligt att man har kvar en nästan barnslig glädje som känns som om man har en oöppnat julklapp.

En present som bara väntar på att få bli öppnad med en möjlighet till något riktigt fint som man verkligen önskat sig.

Så vad står på min mentala önskelista 2014?

Mitt mål för året är att försöka bekräfta de teorier jag har och se om jag kan ”knäcka koden ” för kustfiske så att det går att uppnå nästan samma resultat om och om igen.

Det som gäller för mig nu är att komma i kontakt med de riktigt stora blanka öringarna på kusten som jag vet finns därute.

Jag vet att jag sticker ut min näsa när jag sätter detta på pränt, men på något konstigt vis så känns det realistiskt inom närtid, sen får vi se om gudarna är med mig under 2014.

Vad är det då för variabler som jag tror skall bidra till en stor havsöring?

Mina nya flugor, min speciella flugfisketeknik,min snabba intagning av flugan och slutligen mina nya hotspots på kusten som jag identifierat med hjälp av den erfarenhet jag byggt upp genom åren.

Allt kommer filmas med mina nya kameror, både ovan och under havsytan, kommer även skriva här på bloggen om vad som lyckas och misslyckas vid mina kustturer.

Slutligen vill jag önska Er alla en riktig god jul och gott nytt 2014.

Hälsningar                                                                                                                                         Christopher