A Jensen, Dansk design och kunskap för kustfiske efter havsöring.

logo_Ajensen

I många år så har jag köpt olika produkter från olika leverantörer inom flugfiske, där för kan jag med gott samvete säga att jag har rätt god koll på olika leverantörer på marknaden.

Har själv vadat igenom en massa märken , allt ifrån Kinetic,Guideline, Scierra, Loop etc till Simms G4 pro vadare.

narvi_waders_web-(1)

Det svåra har varit att de med bäst kvalitet tar duktigt betalt för sitt namn med rätta.

Inget ovanligt inom kvalitet, poängen är att hitta en leverantör som kan motsvara kvaliteten med andra ledande märken och som håller för att rekommenderas för kustfiske, allt detta till ett prisbild som är rimlig.

Mitt val föll på A Jensen, då de producerar, utvecklar och driver sin egen utveckling i mer än 40 länder värden över, är inte jättekända i Sverige, men välkända bland Danska kustfiskare.

jacka full_web

Att Danskarna är ledande inom kustfiske behöver man nog inte påtala, då kustfisket föddes i Danmark.

A Jensen och och jag har kommit överens om att samarbeta , då min ide inte är att i första hand sälja produkter utan mer erbjuda produkter och tjänster ihop som jag kan stå för och som kustfiskare kommer uppskatta,

Nu kommer det ny leverans i månadsskiftet april maj  där mitt nya spö och utrustning som jag testat skall användas på heltid.

seatrout-specialist_guide-copy

Att det blir ny rulle och linor är en självklarhet, då de linor jag har idag , inte räcker längre för den kastteknik och det kustfiske jag bedriver idag, mer om detta senare.

Nya vadare och vadarjacka är också införskaffat sen en tid tillbaka, så slitaget är i gång för fullt.Några andra produkter eller leverantörer blir det inte, då jag bara kommer erbjuda det jag själv tror på och kan stå för, tycker man skall leva som man lär.

af-1002-02Tan Frede

Min grundidé är att erbjuda kustflugfiskeprodukter och samtidigt bjuda på den kunskap jag har , så flugfisket på kusten blir roligt från början.

Fick själv den introduktionen en gång av en mentor som bjöd på sina kunskaper.

Att mina kunder kommer få tips och trix löpande är en självklarhet, att jag bjuder på mina kustställen kan folk som redan idag lärt känna mig bekräfta.

fb-6601221

Att det kostar att få mina absolut hetaste platser på kusten efter blänkare är helt enkelt för att den som betalt inte kommer berätta det för någon annan som inte betalt.

På det viset kommer jag och de som fått dem kunna njuta utan att bli ner trampade av spinnfiskare.

Tro mig det är helt underbart att det finns platser som håller så här fin öring regelbundet, att de är lite svårare att fiska, kräver fulllängdkast på minst 30 meter gör det till ett mål för Er som vill jobba upp Er kastteknik för denna typ av ”Kamikazefiske”.

wb-100101-106_oberon-(1)

Jag har också blivit ombedd att inte sprida dessa platser av fiskare som finns där regelbundet, vi alla vet hur fint det är.

Ja nu förstår Ni nog varför en hel del av min tid gått till att rigga färdigt mina sociala medier och min webbshop, allt för att nu kunna gå ut officiellt.

af-1002-15slagtaren

Nu går vi in i en period där det blir ljusare längre och öringen gladare och uppvärmd för jakt.Nästa helg blir det Hammars Backar för min del och 19 andra flugfiskare som jag bjudit in för att visa hur fint kustfisket är på Österlen, helgen efter är det Bornholm ett par dar.

spook_back_low

Att jag inte alltid tar betalt?, näe det skall vara skoj också 🙂

Tight Lines Christopher